Info

Leveranstid

Beställ senast onsdag och din produkt finns hos oss onsdagen efter. Förutsatt att produkten finns i Elgigantens huvudlager (undantag vid högtid och röda dagar). Gäller ej vid beställning av specialprodukter, reservdelar och övriga produkter som inte ingår i vårt ordinarie sortiment. Beräknad leveranstid meddelas enligt tillverkare och leverantör beroende på tillgång och logistik. 

Öppet köp

Elgiganten lämnar 30 dagars öppet köp. För alla klubbmedlemmar som registrerar sitt köp på kundklubbskontot vid köptillfället erbjuder vi 50 dagars öppet köp. Ta med produkten, kvittot och eventuellt emballage till butiken, så får du pengarna tillbaka för köpet. Produkten måste vara komplett, ren och oskadd.

Undantag är tjänster, kök, presentkort, på-köpet-produkter samt produkter med abonnemang. Mobiltelefoner, programvara, spel, film och hygienartiklar (tandvård-, hårvård-, kroppsvård- och hårborttagningsprodukter, in-ear hörlurar och bluetooth headset) återlämnas i obruten förpackning. För produkter som laddas ner digitalt är ångerrätten förbrukad när du har fått åtkomst till licensnyckeln. Även specialprodukter som räknas till beställningsvaror kan nekas återköp eftersom de inte ingår i ordinarie sortiment. Inbyggnadsprodukter räknas som specialprodukter.

Prismatch

Hittat ett lägre pris? Vi matchar det! Vi strävar alltid efter att ha det lägsta priset på marknaden. I de fall vi inte lyckas, ger vår prismatch dig det lägsta priset på våra produkter.

Följande villkor behöver uppfyllas vid köptillfället för att kunna använda Prismatch:

  • Produkten ska vara av samma märke och modell.
  • Du måste kunna dokumentera att en konkurrent har ett lägre pris.
  • Dokumentationen måste hämtas från en återförsäljare som har det aktuella priset. 
  • Dokumentationen måste visa att produkten finns i lager och kan köpas till det aktuella priset.
  • Om en fraktkostnad tillkommer hos återförsäljaren så inkluderas den i beräkningen när priset jämförs.
  • Köpet ska kunna göras på lika villkor. Det kan inte gälla ett geografiskt begränsat priserbjudande eller en pristabell exklusiv för en butik. Exempel på detta är öppningserbjudanden, lokala handelsdagar, lagerrensningar och liknande.
  • För att använda prismatch behöver du vid köptillfället upplysa säljaren om det lägre priset.
  • Vi matchar mot återförsäljare som bedriver sin verksamhet på Åland, utifrån lagar och skatter som gäller här, och som är anträffbara när det gäller garantier och service.

Undantag:

  • Gäller ej abonnemang och tjänster.
  • Prismatch kan inte åberopas på produkter sålda av våra partners via Elgiganten Marketplace.

Support

Behöver du hjälp med ditt supportavtal/fjärrhjälp eller vill du kontakta vår tekniska support? Ring oss på +46 771 - 456 337 (Sverige)

Kopia av kvitto här

Spåra din leverans från Elgiganten här

Elgiganten Sverige kontakt här

Elgiganten Åland kontakt här

Med Elgigantens tjänster kan du känna dig trygg med att kunna få hjälp med din produkt var du än befinner dig. Kolla in alla tjänster här

Varning för bluffmail, telefonsamtal, SMS och annonser i Elgigantens namn. Läs mera här

Läs mer om Elkjøp

Besök Elgigantens lager i Jönköping