Hantering av personuppgifter

Vi värnar om din personliga integritet. Vi strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt och följa tillämpliga dataskyddsregler. Genom denna integritetspolicy vill vi informera dig om hur dina uppgifter behandlas hos oss.  När du beställer och köper produkt eller tjänst av oss godkänner du automatiskt vår integritetspolicy. Vill du av någon anledning inte ge ditt samtycke till vår policy eller delar av den, behöver du aktivt kontakta oss.

Kalmers kan behandla dina uppgifter antingen för att du samtycker till det eller för att det krävs enligt t.ex. lag eller förordning (så som bokföringslag och konsumentköplag). Att lämna samtycke till behandling av personupppgifter är helt frivilligt och du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke. Vid följande ändamål behandlar vi dina personuppgifter om du har samtyckt till det:
*för att kunna ge dig kundanpassade erbjudanden 
*för att förbättra vår kommunikation, service, produkter och tjänster till dig 
*för att meddela dig om du lämnat in något för reparation eller gjort en beställning hos oss 
*för att hålla våra kundregister uppdaterade med adress, e-postadress, telefon eller personnummer.

Vi behandlar aldrig dina personuppgifter längre än tillåtet och du har rätt att få tillgång till information om vilka personuppgifter vi har om dig samt rätt att begära rättelse eller radering av dem. Kontakta oss i så fall.
Ytterligare information om vår policy finns att läsa på elgiganten.se och mekonomen.se.