Elgiganten Åland

Elgiganten Åland hör till den Svenska butikskedjan Elgiganten och erbjuder ett massivt utbud av hemelektronik. Med öppet köp och prisgaranti får du alltid de bästa priserna.

Besök Elgiganten.se för att se hela vårt utbud av produkter. Har vi inte just din produkt i lager på Vikingagränd beställer vi den. Leveranser sker varje vecka. Beställ senast onsdag och din produkt finns hos oss onsdagen efter.  

Vi önskar Dig hjärtligt välkommen till Elgiganten!

 

 

Handla hemelektronik - utan att besöka oss

Boka & Hämta - Drive In

Med Drive In erbjuder vi Dig att få Din produkt levererad till bilen. Du betalar produkten med betalkort smidigt när Du hämtar den. Se på www.elgiganten.se och boka produkten via 018-28845

Boka & Hemkörning - Drive Home

Med Drive Home erbjuder vi Dig att få Din produkt hemlevererad till Dig. Du betalar med betalkort smidigt i samband med leverans. Frakt:10€ inom fasta Åland. Se på www.elgiganten.se och boka produkten via 018-28845

Covid-19

Covid-19

Hälsan och säkerheten för Elgigantens kunder och medarbetare är vår högsta prioritet. Elgiganten följer noga utvecklingen samt myndigheternas beslut i frågan om coronaviruset och säkerställer att alla beslut tas i enlighet med detta.