Elgiganten Åland

Elgiganten Åland hör till den Svenska butikskedjan Elgiganten och erbjuder ett massivt utbud av hemelektronik. Med öppet köp och prisgaranti får du alltid de bästa priserna.

Besök Elgiganten.se för att se hela vårt utbud av produkter. Har vi inte just din produkt i lager på Vikingagränd beställer vi den. Leveranser sker varje vecka. Beställ senast onsdag och din produkt finns hos oss onsdagen efter.  

Köp det kompletta köket hos Elgiganten

Epoq erbjuder smarta kökslösningar i alla prisklasser. Med hela Elgigantens utbud av vitvaror, köksmaskiner och hemelektronik kan du köpa allt till ditt drömkök från samma ställe.

Besök Epoq.se för mer information samt inspiration. Där bokar du även enkelt tid med vår lokala kökssäljare Madeleine Westling.

Välkommen till oss och diskutera ditt framtida kök!

Om oss

Elgigantens verksamhet har under alla år präglats av samma målsättning - att erbjuda kunderna kända varumärken till låga priser med kunden i centrum. Vårt fokus är att göra varje enskild kund nöjd – med bra erbjudanden, bra service och branschens bästa kundgarantier.

30 dagar öppet köp
Vi anser att det inte är förrän man får prova produkten i sin egen hemmamiljö som man verkligen kan veta om det är vad man vill ha eller inte. Därför lämnar vi öppet köp i 30 dagar. Du får lov att packa upp och fritt använda varan från första dagen och ändå ha din returrätt kvar. Skulle du ångra köpet är du varmt välkommen att lämna tillbaka den i närmaste butik och få alla pengar tillbaka, oavsett om du har använt den eller inte. Har du använt produkten ska den återlämnas komplett och oskadd och enda undantaget från öppet köp är produkter köpta med abonnemang. För mobiltelefoner, film, spel och programvaror gäller öppet köp vid obruten förpackning. Glöm inte att ta med dig kvittot!

30 dagar prisgaranti
Vi lämnar prisgaranti i 30 dagar från köpdatumet. Skulle du hitta en produkt billigare någon annanstans betalar vi tillbaka hela mellanskillnaden. Förutsättningen är att produkten är av samma märke och har motsvarande specifikationer och att den kan köpas på lika villkor. Prisgarantin gäller mot lokala butikskonkurrenter och inte mot internetbutiker. Glöm inte att ta med dig kvittot! Prisgarantin gäller inte vid köp på www.elgiganten.se

3 dagar tillgångsgaranti
Vår ståndpunkt är att om man väljer att annonsera en produkt, så ska den också finnas tillgänglig för köp. Därför har vi infört en tillgångsgaranti som ger dig tryggheten att du faktiskt kan köpa det du ser i vår marknadsföring. Vi lämnar 3 dagar tillgångsgaranti. Om varan mot förmodan skulle ta slut inom 3 dagar från annonsdatumet och vi inte kan få fram den inom 10 dagar, garanterar vi dig en motsvarande eller bättre produkt till samma pris. Enda undantaget från tillgångsgarantin är när det annonseras att erbjudandet gäller så långt lagret räcker, om det är en ”på köpet”-vara eller om varorna är märkta med begränsat antal.

Vi värnar om miljön
Som en av de ledande aktörerna inom hemelektronik på den nordiska marknaden är det viktigt att vi tar vårt ansvar för miljön. Genom att fokusera på miljöfrågor i alla led samt genom att hjälpa våra kunder vid val av produkter och återvinning av gamla varor önskar vi bli bäst i klassen vad gäller miljöhantering.

Vi önskar dig hjärtligt välkommen till Elgiganten!