Elgiganten Åland

Elgiganten Åland hör till den Svenska butikskedjan Elgiganten och erbjuder ett massivt utbud av hemelektronik. Med öppet köp och prisgaranti får du alltid de bästa priserna.

Besök Elgiganten.se för att se hela vårt utbud av produkter. Har vi inte just din produkt i lager på Vikingagränd beställer vi den. Leveranser sker varje vecka. Beställ senast onsdag och din produkt finns hos oss onsdagen efter.  

Vi önskar Dig hjärtligt välkommen till Elgiganten!

 

 

Handla hemelektronik - utan att besöka oss

 

 

 

 

Boka & Hämta - Drive In

Med Drive In erbjuder vi Dig att få Din produkt levererad till bilen. Du betalar produkten med betalkort smidigt när Du hämtar den. Se på www.elgiganten.se och boka produkten via 018-28845

Boka & Hemkörning - Drive Home *)

Med Drive Home erbjuder vi Dig att få Din produkt hemlevererad till Dig. Du betalar med betalkort smidigt i samband med leverans. Frakt:10€ inom fasta Åland.

För mindre produkter kan Du få en snabb hemleverans samma dag eller efterföljande dag beroende på var Du bor och vilken produkt Du köper.

För stora produkter erbjuder vi hemleverans med våra samantspartners inom några dagar. Snabbt, tryggt och smidigt!

*) Gäller endast mindre produkter. Vikt upp till 20 kg. Vid leverans av varor över 20 kg gäller övriga tjänster enligt normal prislista.

Se mer på www.elgiganten.se och boka produkten via 018-28845

Covid-19

För oss är våra kunder och medarbetares hälsa och säkerhet det absolut viktigaste och därför har vi fokuserat på att skapa en så trygg och säker shoppingmiljö som möjligt. 

 

Är Du i riskzonen rekommenderar vi Dig att komma och handla mellan 8.30 - 10.30 på vardagar när det är som lugnast i vår butik.