Auktoriserad båtverkstad

Vi erbjuder våra kunder en komplett båtmotorverkstad, vinterservice och förvaring av båtar. Våra montörer har närmare 20 års erfarenhet och stor kompetens på alla kända motormärken.
Vi är auktoriserade för Mercury, Evinrude/Johnson och Suzuki motorer. Vi har tillgång till reservdelar för samtliga av dessa märken samt även från många andra märken.

 

Motorvärmare

Vi tillhandahåller auktoriserad installation och service på värmare till både bil och båt av märkena Eberspächer och Webasto, samt Wallas för båt.

Årligt underhåll

Efter en lång och härlig båtsäsong är det skönt att lämna över det årliga underhållet till någon annan. Våra montörer hjälper dig gärna med årsservicen för din båt och motor.

Vinterförvara din båt hos oss!

Vi erbjuder vinterförvaring för din båt med eller utan krympplast.

Krympplastning är ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ för dig som idag använder täckställning och presenning eller dyrbar inomhusförvaring. Krymplastfolien är stark och motståndskraftig och ger ett effektivare skydd mot regn, snö, stormvindar och solens UV-strålning än vanlig täckning med presenning. För att minska risken för fuktskador finns luftningsventiler som ger bra genomventilation. Görs krympplastningen korrekt elimineras risken för nötningsskador som kan orsakas av en tung, smutsig och dåligt fastgjord presenning.

Upptagning och sjösättning

Om du inte har möjlighet att ta upp eller sjösätta din båt så gör vi det åt dig!

Helhetslösningar

För att göra båtlivet så bekvämt som möjligt för dig erbjuder vi smidiga helhetslösningar för din båt och motor. Vi kan efter upptagning göra det årliga underhållet och sedan vinterförvara din båt hos oss. Lagom till båtsäsongen drar igång igen så sjösätter vi efter behov båten åt dig på önskad plats! Om din båtklädsel behöver restaureras eller din båt bottenmålas så kan vi även hjälpa till med det.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!